s/p Canada Goose

juli 7, 2017 Kommentarer inaktiverade för s/p Canada Goose

Langarna vill ha parfymer som Hugo Boss, Fahrenheit, Dior, Chanel eller Gucci, enligt Adam, alltså de lite dyrare parfymerna. Du kan till exempel lämna två parfymflaskor som kostar mellan sjuhundra till tusen kronor, och så får du en boll heroin som kostar tvåhundra, säger Adam.Adam. Han som säljer stulna Canada Goose-jackor och har koll på vad langarna tjänar. Han som gillar hallonpaj och märkeskläder. Han som säger att han slutat med heroinet, och att han slutat stjäla och bara säljer det andra stulit. Nu senast sex stulna Canada Goose-jackor, en försäljning som gav honom nästan 30 000 på bara några dagar.Jag har aldrig satt min fot inne på Dressman och jag har inte köpt en enda grej från lågprisaffärer, säger Adam.Du handlar inte på lågprisaffärer?Nej, det har inte varit så, säger Adam.

Men du säger ju till mig att du inte missbrukar för tillfället, vad är det då du behöver tjugo, tjugofem trettiotusen kronor till?Jag tror att det är en skada jag har. Jag har ju byggt upp en livsstil genom att göra affärer. För om inkomsten blir högre så kan man leva bättre, säger Adam.Men det låter som om du har behov som inte alla har, för du ”behöver” dyra kläder, det är ju inget riktigt behov. Det är ju på låtsas? Ja, det materiella, överflödiga, det senaste och det dyraste, det är en mentalitet som jag har byggt upp, säger Adam.Adam säger att åren som heroinlangare är bakom honom. Jag undrar om Adam tänker på alla dem han sålt heroin till, om han funderar på att han själv, som langare, bidragit till andra människors missbruk och till att någon, i värsta fall, tagit en överdos och dött.

I slutändan, säger Adam, så har varje människa ett eget val. Det är ju inte så att jag sätter sprutan i armen på folk. Jag säljer och de använder.Drogerna. Affärerna. Pengarna. Den parallella ekonomin som aldrig tar paus, varken för dödsfall, presidentval eller julhelger.Zaka, han som skaffade en sedelräknare, för att kunna räkna pengarna han tjänade på att sälja hasch, hann aldrig fylla 30. Kvar är Nathalie och de två barnen och så brevet som Zaka skrev.Brevet ligger i ett album som Nathalie gjort till barnen. Så här står det:”Glöm aldrig att jag älskar er. Förlåt för all skit jag har gjort. Ta hand om mina barn och låt dem inte gå i sin fars fotspår. Jag kommer alltid att finnas i era hjärtan.”