Canada Goose parka dam

juli 7, 2017 Kommentarer inaktiverade för Canada Goose parka dam

Det började som ett bråk i kön till nattbussen.Grälet urartade och Robert Jäderberg Rombin, 18, bestals på sin Canada Goose-jacka, innan han till sist sparkades ihjäl.I dag har kammaråklagare Bengt Mårtensson åtalat de tre misstänkta ynglingarna misstänkta för dråp.Männen – 18, 19 och 21 år – greps kort tid efter dådet. Två av dem har enligt polisen medgivit misshandel. I sin stämningsansökan skriver kammaråklagare Bengt Mårtensson att de tre misstänkta har visat ”särskild hänsynslöshet och råhet”.  Det började med munhuggeri, säger utredningsledare Hans Andersson vid Södertörnspolisen i Handen.
De unga männen stod i kö för att kliva på en nattbuss vid Västerhaninge pendeltågstation, söder om Stockholm, när bråket startade. Polisens bild är att Robert Jäderberg Rombin först misshandlades utanför pendeltågstationen. Därefter fick Robert Jäderberg Rombin hjälp att ta sig in i ett väntrum. De unga männen kom då efter och fortsatte misshandeln – med sparkar och slag riktade mot huvudet. Offret bestals han också på en Canada Goose-jacka värd flera tusen kronor. Robert Jäderberg Rombin fick så svåra skador att han avled. De misstänkta medger inte det sceneriet, men de medger att de har varit med i olika delar av det, säger Hans Andersson.
Ytterligare två ynglingar som tidigare suttit häktade har släppts och är avförda från utredningen.Robert Jäderberg Rombin från Trångsund söder om Stockholm fick så svåra skall- och ansiktsskador att han dog. – Det rör sig om en utdragen och rå misshandel, säger Hans Andersson, utredningsledare vid polisen i Handen. Väntade på nattbussen Bråket började vid ett-tiden på natten för en vecka sedan, när Robert stod utanför en nattbuss vid Västerhaninge pendeltågstation söder om Stockholm. Efter rånet fick Robert hjälp att ta sig in i en vänthall. Då återvände rånarligan och fortsatte misshandeln. De fem män, fyra 18-åringar och en 20-åring, som senare greps sitter nu häktade, alla på sannolika skäl misstänkta för mord. DNA-undersökning Vid husrannsakan hos dem gjordes flera intressanta fynd. Robert Jäderberg Rombin misshandlades till döds.