Canada Goose örngott

juli 17, 2017 Kommentarer inaktiverade för Canada Goose örngott

En 25-årig man har skjutits till döds vid en gångväg i Farsta strand i Stockholm. Jag kan bekräfta att en person är död, säger Lena Bakki vid polisens ledningscentral i Stockholm.Ett vittne uppfattade att det var en skottlossning och berättade: Jag hörde åtta-tio skott och så såg jag en person med stor jacka springa därifrån.Tre män är anhållna misstänkta för mord och medhjälp till mord.Vittnet berättar att han satt och tittade på tv någon gång vid halv två-tiden natten mot lördag.Jag hörde något som small och tänkte att det där var inga smällare och förstod nog att någon skjutit.En stund senare kom flera polisbilar till platsen, en gångväg nära Nordmarksvägen i Farsta strand. Gångvägen går mot centrum och det finns en sopstation i början. Det är nog där det hänt, tror vittnet.Vittnet berättar också att polisen sökte igenom området med hund. Det kom också två ambulanser hit, men de har åkt och jag vet inte om de tog någon med sig.

Lena Bakki sade att man hade stora resurser i området som söktes igenom under natten.Vet ni vem offret är?Det kan jag inte säga.Vittnet berättar att han såg en person spinga från platsen.Såg du hur personen såg ut?Jag han uppfatta att han hade en stor jacka, typ en Canada Goose eller liknande. Men jag såg inte mer, det var så mörkt.Enligt polisen har de som hört av sig också nämnt att det har rört sig personer och fordon från platsen där ljuden hördes.Mannen har identifierats och hans anhöriga har underrättats.På natten kunde polisen gripa tre personer misstänkta för mord alternativt medhjälp till mord, meddelade polisen på sin hemsida. Även två fordon har tagits i beslag. De tre gripna är män i åldrarna 25 till 30. Under morgonen anhölls de av jourhavande åklagare.

Prinsessan Madeleine är inte ensam om att bära dunjackan som blivit en populär statussymbol bland ungdomar. Jackan, som i butik kostar flera tusen kronor, har samtidigt blivit ett allt hetare rånobjekt. Robert Jäderberg Rombin, 18, som blev ihjälslagen vid Västerhaninge pendeltågstation i torsdags, har tidigare berättat att han var rädd för att bli rånad på sin dunjacka. – Den anses vara fin och dyr. Många vill ha sådana jackor, och i stället för att köpa dem stjäl de dem, säger Nils-Ivar Jönsson som sett ungdomsrånen bli allt råare de senaste åren. Mobiltelefoner hetast Bland unga rånare är fortfarande mobiltelefoner högsta prioritet. Men även kontanter, mp3-spelare och exklusiva klädesplagg, är åtråvärda byten. – Rån kan inträffa var som helst. Man måste undvika att visa upp sig med en sådan här jacka, råder Nils-Ivar Jönsson. Rånarna ger sig ofta på ungdomar som rör sig ute ensamma. Därför råder polisen unga människor till att hålla ihop.