Canada Goose black label

augusti 12, 2017 Kommentarer inaktiverade för Canada Goose black label

Tidiga insatser är alltid bäst och mest kostnadseffektivt. Trots det finns det barn som mår dåligt och därför behöver mer göras. Blågröna Helsingborg sätter nu in en rad åtgärder.De arbetssätt som används för att möta barn måste ständigt utvecklas. Vi tror på en utbyggd, utvecklad hälsovård där lärare vågar se vad som händer eleverna i skolan.När det gäller hur man kommunicerar med varandra går det att i högre utsträckning använda sig av nya tekniska lösningar. En möjlighet är att barn kan ta kontakt med socialtjänsten via sociala medier.Tillsammans måste vi alla våga gå före och pröva nya metoder.Inför det nya läsåret satsar Blågröna Helsingborg extra resurser på det arbete som pågår i staden mellan skolorna och socialtjänsten för att utveckla förebyggande insatser när det gäller psykisk ohälsa.Det finns inga enkla lösningar för att minska den psykiska ohälsan bland barn och unga. Men vi är övertygade om att nya arbetssätt och ökade resurser förenat med långsiktighet kan bidra positivt.Många föräldrar och elever har höga förväntningar inför det nya läsåret. Tillsammans med engagerade lärare kan vi hjälpas åt för att bryta dagens negativa trend och öka livskvaliteten för alla i Helsingborg.

RMPR är en pr-byrå inriktad på mode och livsstil och jobbar sedan tidigare med varumärken som Louis Vuitton, Canada Goose och World Childhoos Foundation.Nu ska byrån alltså sköta pr för fyra nya varumärken: skokedjan Deichmann, onlinebutiken Asos, svenska klädmärket Maska och Emma Wiklunds hudvårdsmärke Emma S.RMPR ska ”hantera långsiktiga strategier” för pr och showroom för varumärkena, enligt ett pressmeddelande.Som Dagens Media skrivit om tidigare har sponsorsamarbetet mellan Stockholms filmfestival och Canada Goose väckt starka reaktioner på sociala medier.Nu står det även klart att festivalledningen tvingats anmäla ett dödshot och uppmanar nu sina medarbetare att uppsöka polisen ifall även de utsätts för hot. Det framkommer i ett internet mejl som skickats ut till alla medarbetare inom filmfestivalen som Dagens Media har tagit del av.

Brevet är undertecknat av festivalens chef Git Scheynius tillsammans med ledningen för Stockholms filmfestival.I brevet skriver de bland annat:”Stockholms filmfestival har under de senaste två dagarna fått en del kritik av djurrättsvänner för vårt val av samarbetspartners.”De menar även att de förstår att det är en belastning för medarbetarna och att de beklagar den uppkomna situationen. ” Dessvärre har tonläget i debatten stundtals varit mycket hög och även om yttrandefriheten är central i vår festival kan vi som ansvariga aldrig acceptera hot om våld mot enskilda medarbetare, vandalisering av rekvisita eller att enskilda medarbetare trakasseras för att de engagerat sig i festivalarbetet.”De skriver även att festivalledningen under onsdagen har polisanmält ett dödshot som framfördes via mejl och en polisutredning pågår för närvarande.