Canada Goose återförsäljare örebro

juli 17, 2017 Kommentarer inaktiverade för Canada Goose återförsäljare örebro

Den 47-åriga mamman tog i dag för första gången till orda i Lunds tingsrätt. Med tydlig röst, distinkt samt bestämd stämma berättade hon ingående om vad hon påstår vara ett trasigt samliv med en man som nästan knäckte henne psykiskt. Hon misstänks för att sent på eftermiddagen den 30 januari i år ha drogat sin man och sedan ha slagit ihjäl honom med yxa och hammare när han låg och vilade i ett ett förråd.Hon fick god tid på sig att ge en bakgrund till sitt liv med mannen som hon misstänks ha mördat.Canada Goose återförsäljare örebro Från att ha varit djupt förälskad i sin make hade kärleken blivit till det motsatta.Jag gjorde allt han ville att jag skulle göra för att minska den psykiska kränkning jag var utsatt för, berättade hon under förmiddagen.Men påstod också att hon fortfarande älskade honom men avskydde hans handlingar. Kvinnan manade fram bilden av en man som krävde mycket men gav litet tillbaka.

Jag skulle göra allt, säger hon.Canada Goose återförsäljare örebro Enligt henne krävde maken att allt skulle vara skinande blank inne i familjens villa. Han var pedant.Dagen då han mördades började enligt henne med att mannen drack några öl.Det brukade han göra varje morgon när han var ledig, påstod hon.Under förmiddagen var de på promenad i Torup. På vägen dit ska han också ha druckit burköl medan hon körde bilen. Efter lunchen som mannen lagade skulle de tvätta bilen.Ungefär då tog de ett gemensamt foto och lade upp på Facebook. På bilden är mannen i bakgrunden och ser allvarligt ut. Kvinnan ler.Några timmar senare upptäckte hon rök från en kattlucka i dörren till förrådet. Då hade hon cirka en halv timme tidigare varit därinne och sett maken ligga på en solsäng och vila. Det var enligt henne en vana han hade.

Innan mannen gick in för att vila sig tog han värktabletter. Hon gav honom ett glas med citronvatten när han stod i tvättstugan.Åklagaren Mathias Larsson frågade om hon visste vilka tabletter maken tog. Han brukar ta två Ipren och två inflammationsdämpande, Canada Goose återförsäljare örebro svarade kvinnan.Hon har ingen förklaring till att det senare visade sig att mannen fått sömnmedel, Stilnoct. Han var med andra ord drogad när han slogs ihjäl.Kvinnan nekar till att ha i smyg gett honom Stilnoct. Men ett vittne som ska höras ha berättat att hon gett kvinnan just ett stort antal tabletter Stilnoct. När polisen gjorde husrannsakan efter mordet hittade man inga tabletter.Åklagaren pressade henne också hårt om blod och fettvävnader som fanns på hennes kläder. Blodet och fettvävnaderna kom från hennes make.